Onze advocaat en likeur

Van heinde en verre kent men ‘Rosinkhof’, waar op ambachtelijke wijze verschillende soorten zachte roomadvocaat en likeuren bereid worden.

 

Jan en Jenny Rosink produceren onder de naam ‘Drents Roomkaatje’ heerlijke roomadvocaat met de smaken naturel, amaretto, perzik, boerenjongens en mango.
Ook worden er diverse likeuren geproduceerd naar geheel eigen recept, waaronder het populaire Rosinksbitter.

 

Met vrienden, vereniging, collega's o.d. naar hartenlust de heerlijke roomadvocaten en likeuren proeven in het Drentse Dwingeloo.
Rosinkhof biedt, op afspraak, leuke, gezellige en geheel verzorgde proeverijen aan in de sfeervolle proeverijruimte op de boerderij aan groepen van 10 tot ca. 50 personen. 

Na enkele lekkere bakkies koffie/thee met cake, krentenwegge of gebak volgt er een leuke presentatie die u meeneemt in de geschiedenis van het mooie familiebedrijf. Hierna worden de verrschillende roomadvocaten en likeuren door u geproefd en geniet u verder van uw ontspannen uitje.

 

De liefhebber kan nog even een kijkje nemen in het Oudhollandse winkeltje voor misschien een leuk aandenken of cadeautje. Uiteraard kan hier ook een flesje advocaat en/of likeur van uw favoriete smaak gekocht worden om thuis nog eens na te genieten.

 

 

Prijzen *

Proeverij met koffie/thee & cake    €  7,95 pp
Proeverij met koffie/thee & krentenwegge €  9,25 pp
Proeverij met koffie/thee & gebak  € 11,25 pp

 

* Bovengenoemde prijzen zijn incl. onbeperkt koffie/thee en gelden tot en met 31 December 2018

 

Neem voor meer informatie of het reserveren van een proeverij contact op met Jenny Rosink.

Telefoonnummer: 06-15 62 00 52
E- mail:  
 

Klein Rosinkhof

Mobiele Zorgboerderij
Klein Rosinkhof

 

 
'We hebben een fantastische middag gehad, onze bewoners hebben zichtbaar genoten van de komst van de dieren. De manier waarop het geheel werd gepresenteerd door Marjolein was veelomvattend, de boerderij beleving was goed te voelen en te merken. Voor herhaling vatbaar!'
 
Icare woonvoorziening Dekelhem te Gieten
Routebeschrijving Contact opnemen
Ambachtelijke likeuren van Rosinkhof

Ambachtelijke

advocaat & likeuren

Van heinde en verre kent men 'Rosinkhof', waar op ambachtelijke wijze verschillende soorten zachte roomadvocaat en likeuren bereid worden.

Meer informatie