Onze advocaat en likeur

Wij delen u mede dat wij na een periode van ca. 18 jaar stoppen met onze neventak de Rosinkhof. Zowel met het bereiden van onze producten als het houden van roomadvocaatproeverijen stoppen wij op 1 december 2019.

Wij danken u voor de plezierige manier waarop wij  al die jaren met u hebben mogen genieten van onze proeverijen.

De Rosinkhof wordt voortgezet door Agnes en Albert Lensing onder de naam Boerin Agnes. Wij vinden het erg fijn dat zij naast hun melkveebedrijf onze neven tak willen voort zetten. 
In onderstaand bericht stellen zij zich aan u voor. 

Met vriendelijk groet Jan en Jenny Rosink

Boerin Agnes
18 jaar geleden is de familie Rosink begonnen met het maken van room advocaat naast het houden van koeien. Nu hoorden wij dat ze met de advocaat willen gaan stoppen, maar het ook zonde vinden als dit mooie product uit Drenthe zou verdwijnen. En hoe leuk zou het zijn als het ook weer bij een boerenstel verder zou mogen gaan.

En toen konden wij geen “nee” zeggen. Wij zijn Agnes en Albert Lensing. Wij hebben een melkveehouderij in Gasselternijveen en zijn op zoek naar een extra tak van sport op het bedrijf. Het lijkt ons een uitdaging om verder te gaan, waar de familie Rosink stopt.

Omdat dit voor ons toch wel redelijk onverwachts op ons pad is gekomen, is het aan ons om nu de komende tijd te bedenken hoe we dat precies vorm gaan geven. Een ding staat voor ons wel vast: als u komend voorjaar weer met een gezelschap op pad gaat en graag bij een advocaatproeverij op bezoek wilt, dan kunt u bij ons terecht! Wilt u contact met ons opnemen, kijk dan even op de site: www.boerinagnes.nl

Klein Rosinkhof

Mobiele Zorgboerderij
Klein Rosinkhof

 

 
'We hebben een fantastische middag gehad, onze bewoners hebben zichtbaar genoten van de komst van de dieren. De manier waarop het geheel werd gepresenteerd door Marjolein was veelomvattend, de boerderij beleving was goed te voelen en te merken. Voor herhaling vatbaar!'
 
Icare woonvoorziening Dekelhem te Gieten
Routebeschrijving Contact opnemen
Ambachtelijke likeuren van Rosinkhof

Nieuws!

Ambachtelijke advocaat

Van heinde en verre kent men 'Rosinkhof', waar op ambachtelijke wijze verschillende soorten zachte roomadvocaat bereid worden. Vanaf 2020 kunt u hiervoor terecht bij Boerin Agnes.

Meer informatie